Op zoek naar een nieuwe job?
100% elektrisch, plug-in hybride, CNG, ...

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Versleten banden kunnen gevaarlijk zijn, ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Het is belangrijk om regelmatig de slijtage van uw banden na te kijken. Tijdens elk bezoek in één van de vestigingen van de Bruynseels Group wordt de staat van uw banden nagekeken.

Goed om weten: u laat uw winter- of zomerbanden liever bij ons achter? Maak dan gebruik van ons "tyre hotel" om uw niet-gebruikte banden en velgen perfect te bewaren.

Onderhoud & herstellingen

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw wagen u nog lange tijd gezelschap houdt. Daarom is het best hem op tijd en stond eens te laten nakijken. De medewerkers van de Bruynseels Group blijven steeds op de hoogte van nieuwe technologieën en worden voortdurend bijgeschoold. Op die manier blijft uw trouwe 'compagnon de route' steeds in perfecte conditie!

Dankzij Onderhoud & Go vindt u probleemloos de tijd voor een klein onderhoud. Kom gewoon voor 8 uur ‘s morgens binnen en amper anderhalf uur later rijdt u weer buiten met uw perfect onderhouden wagen. En terwijl u wacht, kunt u genieten van koffie en kranten in onze aangename wachtruimte.

Technische controle

Om ervoor te zorgen dat u probleemloos de technische controle doorkomt, bieden wij u verschillende specifieke inspectieformules aan: van de meest eenvoudige tot de meest complete waarbij wij alles in uw plaats regelen en ervoor zorgen dat uw wagen gegarandeerd de technische keuring passeert.

Vervangwagens

U had graag een vervangwagen tijdens het onderhoud of de herstelling van uw wagen? Meld dat gerust bij het maken van uw afspraak en wij zetten er een voor u klaar. Voor een forfaitaire prijs mag u er zoveel kilometers mee doen als u wenst.

Wat onze klanten zeggen

 • Het was schitterend om zo te ontvangen te worden bij het afhalen van onze wagen, met het flesje cava erbij als extra attentie. Wij waren hier nog geen klant en zijn ontvangen geweest alsof wij al jaren klant zijn. Bedankt voor de warme en familiale sfeer.

  Familie Van Roy
  Facebook-review
 • Supermooie garage en echt klantvriendelijk personeel! Uitstekend!!

  Dorien
  Facebook-review

1job

 • 06/10/2020- Dilbeek- Voltijds - Audi
  Voor onze Audi-concessie in Dilbeek zijn we op zoek naar een verkoopadviseur (m/v). Ben je een gedreven commercieel talent met een passie voor wagens? Help je klanten even vlot in het Nederlands en het Frans? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Wij bieden een boeiende job in een stabiele en professionele organisatie, waar een aangename werksfeer centraal staat.

Locatie